Bedrijfstuinen, het visitekaartje van uw onderneming

Bedrijfstuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden is een vak. Een goed aangelegde bedrijfstuin is geen grote gewone tuin. Een goede bedrijfstuin ademt de identiteit, de positionering van uw bedrijf of instelling. Een effectieve bedrijfstuin bevat het DNA van uw organisatie.

Criteria voor een goede bedrijfstuin

Los van niet onbelangrijke zaken als omvang, gebruik, wel of geen parkeerfaciliteit en budget, spelen specifieke factoren een rol. Wij kennen die factoren. Denk in in termen van:

  • uitstraling
  • positionering
  • identiteit en imago.

Zodoende wordt een bedrijfstuin een verlengstuk van uw strategie, een vooruitgeschoven post van uw operatie. Zaken als water, lunchplekken, werkplekken, maar ook een sportveld of squashbaan – als de bedrijfscul-tuur dat vraagt – kennen voor ons geen geheimen. Bedrijfstuinen benaderen wij met een open mind én als collega-ondernemer.

Ogen en oren

Het concept voor een bedrijfstuin begint met vragen, luisteren en kijken. Kijk er niet gek van op als we 3 edities jaarverslagen vragen, en wat presentaties van uw bedrijf of instelling. Immers, wat er ook gaat komen, uw bedrijfstuin gaat naadloos aansluiten op uw commerciële strategie of (gewenste) corporate identity. En op uw HR beleid, als daar ruimte en aandacht voor is. Ga de uitdaging aan, vraag en daag ons eens om de tafel. Zeker weten dat we tot een aantal verrassende inzichten gaan komen. Wie weet waar die toe zal leiden.

contact opnemen

De bedrijfstuin

Het visitekaartje van uw onderneming

Onderhoud, we ontzorgen efficiënt

We zetten ook graag onze rijke ervaring in voor het onderhoud in bestaande bedrijfstuinen. Ons team onderhoudshoveniers werkt razend efficient. Levert een top prijs-kwaliteitsverhouding. Ook onderhoud volgens bestek zoals RAW kunnen we voor u uitvoeren.

  • ad-hoc onderhoud
  • periodiek groot onderhoud en
  • onderhoud op abonnementsbasis.