Week 1: Ontwerp van de Bindels Belevingstuin

Het ontwerp voor de nieuwe tuin van Bindels Tuinen en Bindels Water is gerealiseerd door onze ontwerptak Groen Tuinarchitectuur. Met deze 3 bedrijven onder 1 dak kunnen we iedereen ontzorgen die graag een nieuwe tuin wil. Van ontwerp tot en met de realisatie van de tuin inclusief zwembad.

Wat gaan we realiseren?

In de nieuw te realiseren demotuin komen een aantal bijzondere componenten. Zo wordt er een natuurlijk zwembad met Biotop filtersysteem aangelegd. Zwemmen in 100% natuurlijk water zonder chemicali├źn en chloor.

Buitenkeuken

Zo zal er ook een unieke buitenkeuken worden geplaatst die 365 dagen per jaar buiten kan blijven staan. In weer en wind. Geen probleem voor deze buitenkeuken van Life Steel. Life Steel is een lokale toeleverancier.  En vanaf het moment dat deze buitenkeuken in onze demotuin wordt geplaatst kunt u bij ons terecht voor deze modulair opgebouwde keuken. We kunnen uw buitenkeuken dan naar wens voor u samenstellen.

Hout

Het hout dat we gebruiken is thermisch Essen hout van Carpentier. Onze Belgische toeleverancier waar we inmiddels al diverse jaren mee samenwerken. We hebben daarom ook het label “Premium Partner” gekregen van Carpentier en daar zijn we erg trots op.

Verlichting

De verlichting die we gaan toepassen is van In-Lite. Deze energiezuinige tuinverlichting staat garant voor sfeervolle avonden in de tuin. En we hebben diverse soorten armaturen toegepast die allemaal met je smartphone te bedienen zijn. In onze blog over deze tuinverlichting vind je meer informatie en sfeerbeelden.

Ontwerp

Het ontwerp voor de demotuin Bindels Beleving is gemaakt door onze ontwerptak Groen Tuinarchitectuur. Wij vinden het belangrijk om onze klant compleet te ontzorgen. Dus van ontwerp tot en met realisatie. Op deze manier zijn de lijnen kort en hebben we alle expertise in eigen hand.

  • Onze ontwerpen door Groen Tuinarchitectuur, de ontwerpers in eigen huis
  • Onze experts van Bindels Water realiseren het zwembad of zwemvijver met filtersysteem
  • Onze hoveniers van Bindels Tuinen zullen de gehele tuin verder voor u aanleggen en onderhouden.