Design

Een tuinontwerp is maatwerk. Zoiets als een maatpak. Iedereen heeft andere wensen en daarom is een tuinontwerp altijd uniek. Een ontwerp dat helemaal is gemaakt voor uw manier van buitenleven samen met uw gezin, familie en vrienden.

Roy Bindels, een tuinarchitect met visie

Als u mij uitnodigt voor een eerste gesprek over uw tuin, dan kijk ik eerst naar uw huidige tuin, uw interieur, uw keuken en naar waar u zit in uw huiskamer. Als tuinontwerper zie ik dan zichtlijnen en die zichtlijnen zijn voor mij heel belangrijk. Daarmee ga ik uw tuin bij uw woning betrekken. Het wordt één geheel. De zichtlijnen die u onbewust waarneemt, vormen de basis van waaruit ik werk.

Een tuinontwerp begint altijd met een gesprek. Ik wil namelijk alles weten van uw wensen. Wat vindt u belangrijk in de tuin. Hoe wilt u deze gaan gebruiken? Welk onderhoudsniveau mag de tuin hebben als deze klaar is? Welke stijl spreekt u aan? En denk ook aan praktische zaken zoals beregening en verlichting. Ik wil het allemaal weten.

Meer weten
tuinontwerper Roy Bindels

Werkwijze

Voordat ik aan de slag ga met het maken van een tuinontwerp heb ik altijd eerst een uitgebreid gesprek met u. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Ik stuur u altijd eerst een inventarisatielijst met een aantal vragen. Hiermee kunt u zich al enigszins voorbereiden op het gesprek. Dit helpt mij in het helder krijgen van uw wensen.
Ook adviseer ik u alvast een moodboard samen te stellen. Een moodboard is een verzameling van foto’s van tuinen die u mooi vindt. Een goede tool om hierbij te gebruiken is Pinterest. Ikzelf heb ook diverse borden gemaakt op Pinterest. Kijk er eens op. Daar krijg je ook ideeën door.

Meer weten
tuinontwerp Tuinstudio Roy

Voorbeelden van mijn ontwerpen

Wilt u een indruk krijgen van mijn ontwerpen? Neem dan gerust een kijkje in de gallerij. Hier vindt u diverse ontwerpen. Zowel 2D als 3D ontwerpen.

Portfolio
3d ontwerp

Tarieven

Voordat de eerste lijnen op papier gezet kunnen worden is het noodzakelijk dat ik uw tuin eerst kom inmeten. Dit is een precies werkje. Het is namelijk de basis voor het tuinontwerp. En die basis die moet goed zijn. Daarna ga ik aan de slag met alle informatie die ik van jullie heb gekregen tijdens het eerste gesprek. Dit kost wat tijd want dat wil ik graag goed doen. Het eerste tuinontwerp moet al een schot in de roos zijn.

Mijn ontwerptarief is afhankelijk van de grootte van uw tuin, de soort tekeningen die u wilt en of u ook een beplantingsplan wilt. Of juist alleen een beplantingsplan, want dat kan ook.

Tarieven

Afspraak maken?

Neem dan contact met me op.

Contact
medewerker Bindels Tuinen