Tuinaanleg, onze professionals regelen het voor u

U wilt heel graag een nieuwe tuin. Maar het lukt u maar niet om tijd vrij te maken voor de tuinaanleg. Of misschien bent u niet zo handig hierin. Ons aanlegteam komt u graag helpen met aanleg van uw droomtuin waar u later heerlijk kunt gaan genieten. Genieten met uw familie en vrienden en bekenden.

Uw tuinontwerp komt tot leven tijdens de tuinaanleg

Tijdens de tuinaanleg komt het tuinonwerp tot leven. Het ontwerp waar u al veel over heeft nagedacht samen met tuinontwerper Roy Bindels. Het realiseren van een uitgebalanceerd tuinontwerp tot in de finesses is een vak apart. De hoveniers van Bindels Tuinen doen niets liever. De tuintekening omtoveren tot een tuin die een lust voor ’t oog is. Dat doen ze met oog voor detail. Zó komt een tuintekening tot leven.

Oog voor detail

De tuinen van Bindels Tuinen onderscheiden zich door het afwerkingsniveau. Oog voor detail is hierbij heel belangrijk. Ja, we kijken op de millimeter nauwkeurig. Vooral de afwerking van hoeken, kanten, en het waterpas stellen van elementen. Allemaal heel belangrijk tijdens de tuinaanleg. En dat draagt uiteindelijk bij aan die droomtuin die u voor ogen heeft. Onze aanlegprofessionals gaan voor een tien. En we hopen dat u dat ook doet.

tuinaanleg

Bouwkundige elementen

Ook bouwkundige elementen kunnen wij verzorgen in uw droomtuin. Denk daarbij aan muurtjes, overkappingen en vijvers. Allemaal belangrijke elementen in de tuin waarvan het prettig is als u dat bij één partij kunt neerleggen. En als we denken dat een andere partij het beter kan, dan huren we die in. Denk daarbij aan het leggen van vijverfolie. Een heel nauwkeurig en specialistisch werk. Daarvoor huren wij dan ook de specialist in. Net zoals met electra. Ook daarvoor huren wij de electriciën in.
Dit zijn altijd partijen waar we al jarenlang mee samenwerken en waar we vertrouwen in hebben. Wij vinden dat iedereen moet doen waar hij goed in is. Alleen op die manier kunnen wij garanderen dat een tuin van Bindels Tuinen die 10 scoort die wij voor ogen hebben.

tuinaanleg

Hout in de tuin

De professionals van Bindels Tuinen werken veel met hout. Denk daarbij aan vlonders en overkappingen. Allemaal hele normale zaken in de tuin. Tijdens de tuinaanleg pakken we het allemaal op en zorgen dat er een mooi resultaat wordt geboekt.

tuinaanleg

De aanleg van een tuin is een vak apart

Oog voor detail en tegelijkertijd het complete plaatje bewaken

Bekijk onze aanlegprojectenContact opnemen

Sierbestrating

Sierbestrating is een element in de tuin dat altijd terugkomt in de tuinontwerpen van Roy Bindels. De trend van de afgelopen jaren is dat de tegels steeds groter zijn geworden. En daarmee zijn ze ook zwaarder geworden. Een klus die niet meer met alleen mankracht te klaren is. We moeten steeds meer gebruik maken van hulpmateriaal zoals een shovel met zuignap. Op die manier krijgen we die zware tegels toch op z’n plek. En zonder dat onze professionals een risico voor hun rug lopen.
Het leggen van bestrating is dus niet alleen een precisieklus, maar meestal ook nog eens een zware klus. Een klus die u vaak niet zelf kunt.

tuinaanleg

Beplanting maakt uw tuin af

Als we naar het hele proces van tuinaanleg kijken, dan zijn het de planten die de tuin af maken. In de tijd gezien neemt het aanplanten van de tuin meestal 10-20% van de aanlegtijd in beslag. En dat terwijl de beplanting voor minimaal 80% beeldbepalend is in uw tuin.
De professionals van Bindels Tuinen houden van planten, we houden van groen. En daarom werken ze ook bij Bindels Tuinen. Wij ontwerpen en leggen tuinen aan die groen zijn. Tuinen die leven.

Afspraak maken
tuinaanleg

Een tuin aanleggen, hoe gaat dat dan?

We hebben tijdens de aanleg van een lounge tuin een timelapse camera geinstalleerd. Iedere 5 minuten werd er een foto gemaakt. Na 2,5 week hebben we deze film kunnen maken. Dit geeft een goede indruk van hoe het aanleggen van een tuin in zijn werk gaat. En dat het aanplanten van de tuin vaak een klein deel van de aanlegwerkzaamheden zijn.