Styling, tuindecoratie om uw tuin helemaal af te maken

Een tuin is pas helemaal af als ook de tuindecoratie op de juiste plek staat. Tuindecoratie in de ruimste zin van het woord. Dit varieert van exclusieve buitenpotten en tuinmeubelen tot een stijlvol buitenschilderij onder de overkapping. Het tuinontwerp dat Roy Bindels voor u maakt zal altijd een voorstel bevatten voor de styling, de tuindecoratie.

Tuinmeubelen van ongekende klasse

In onze inspiratietuin vindt u tuinmeubelen van o.a. italiaans design. De tuinmeubelen van Fast en Ethimo sieren onze tuin al jaren op. En in de winter, dan blijven deze gewoon buitenstaan. En ja, daar kunnen ze tegen. Dat is zelfs een must. We gaan niet met tuinmeubelen slepen als het winter wordt.
Ook de tuinmeubelen van het merk JAN staan al een aantal jaren uitgestald. Zo zal tuinontwerper Roy Bindels altijd een voorstel doen in zijn ontwerp voor de tuindecoratie.

Bekijk tuinmeubelen
Bindels Tuinen tuindecoratie

Exclusieve buitenpotten

De buitenpotten die wij in uw tuin voorstellen, zullen altijd buitenpotten zijn die u niet overal vindt. We vinden het belangrijk dat uw tuin een uniek karakter krijgt. En de styling is daar een onderdeel in. Buitenpotten die bijvoorbeeld ook verlicht kunnen worden. Dat geeft zo’n mooi effect als het avond is.

Bekijk buitenpotten
Bindels Tuinen

Exclusieve tuindecoratie

Mooi en funktioneel. Het gaat heel goed samen.

Bijzondere vormen

In een bijzondere tuin horen ook bijzondere decoratiestukken. Denk aan poefjes van kunstgras. Of een tuinset van boeddha’s. Diverse tuindecoratie geven je tuin de sfeer die je graag wilt bereiken.

Bekijk tuindecoratie
tuindecoratie

Ervaar het zelf

Omdat er zoveel mogelijk is op het gebied van tuindecoratie kunnen we u nooit alles laten zien. Een kleine selectie van het aanbod is opgenomen in onze eigen inspiratietuin. Daarnaast zal tuinontwerper Roy Bindels in zijn ontwerpen altijd naar de totale collectie kijken en een voorstel doen voor uw droomtuin.
En daarna kunt u het zelf komen ervaren. Heerlijk zitten in de opgestelde meubelen, genieten van de rust en een drankje. We bieden graag te totale tuinbeleving. Alles voor Buitengelukkig Leven.

Bezoek onze inspiratietuin

En ervaar wat mooie en exclusieve tuindecoratie voor u kan betekenen

Afspraak makenMeer over de inspiratietuin