Hovenier Boxmeer

Roy Bindels, van Bindels Tuinen zou wel eens úw hovenier kunnen zijn

Hoveniers in Boxmeer e.o. zijn er volop! De vraag is, welke hovenier in Boxmeer e.o. het beste bij u past. De juiste vragen stelt. Goed naar u luistert. U zó inspireert dat u straks inderdaad uw droomtuin realiseert. Een tuin waarmee u en uw gezin happy wordt, en die naadloos past bij uw stijl van leven. Als dát u aanspreekt, is Roy Bindels misschien wel úw hovenier Boxmeer e.o.

HOVENIER DIE BEGINT MET LUISTEREN, VRAGEN, INSPIREREN

Hovenier en tuinontwerper Roy Bindels heeft vrijwel alleen klanten, die gecharmeerd zijn van de eigenzinnige aanpak van Bindels Tuinen. Een tuin van Bindels Tuinen heeft namelijk nooit een handtekening. Een tuin van Roy Bindels is nóóit een typische Bindels Tuin. Maar een typische tuin van ú! Een tuin die úw smaak, úw lifestyle, úw manier van buitenleven reflecteert. Ontworpen en aangelegd op zo’n manier dat ‘men’ er over spreekt. En u er gelukkig mee bent.

Contact opnemen
tuinontwerp Tuinstudio Roy

Een mooie tuin ontwerpen we samen

Roy Bindels geef vorm aan uw wensen

Inspiratie

Een reis naar uw droomtuin begint met inspiratie. Als hovenier en tuinontwerper weet Roy Bindels als geen ander wat daarvoor nodig is. Daarom hebben we rondom ons bedrijf een complete inspiratietuin aangelegd. Veel voorbeelden, materialen, planten en elementen zijn hier te bekijken. Op circa 2500 m2 kunt u uw hart ophalen.

 

Contact opnemenMeer weten
inspiratietuin voorbeeldtuin