Inspiratie

Bindels Tuinen staat voor inspiratie. Véél inspiratie. En op deze pagina krijgt u een overzicht van al die inspiratie. Van onze inspiratie tuin, de voorbeeldtuinen tot en met onze leuke en leerzame activiteiten en workshops.

Inspiratietuin

Alles waar Bindels Tuinen voor staat kunt u zien, voelen, ruiken en proeven in onze inspiratietuin. En tuin vol met ideeën, voorbeelden en materialen. Op circa 2500m2 laten wij zien op welke wijze tuindesign en tuinaanleg samen gaan. U kunt onze inspiratietuin bezoeken op eigen gelegenheid. Wilt u graag zeker zijn dat we tijd voor u vrij kunnen maken, boek dan een bezoek.

Meer wetenBoek een bezoek
Bindels Tuinen

Tuinkalender

Om uw tuin mooi te houden is onderhoud van uw tuin noodzakelijk. Een onderhoudsvrije tuin bestaat helaas niet. En om u met dit onderhoud te helpen hebben wij per maand een overzicht gemaakt van de onderhoudswerkzaamheden die er uitgevoerd zouden kunnen worden. Wij wensen u veel succes en als er vragen zijn over het tuinonderhoud, neem dan gerust contact met ons op.

Naar de tuinkalender
tuinonderhoud

Workshops en activiteiten

We vinden het erg gezellig om dingen te organiseren. Kerstworkshops, wandelingen, een workshop aanplanten enz. Een unieke gelegenheid om ons te leren kennen in een ontspannen setting.

Ook open dagen en andere speciale evenementen laten we u graag tijdig weten.

Naar de activiteitenkalender
workshops kerstworkshop

Blogs

Omdat we weten dat het niet altijd meevalt om zelf op de hoogte te blijven van alle trends, tuintips en inspiratie, doen wij dat voor u. In onze blogs houden we u volledig op de hoogte van wat er speelt in de tuinwereld. We geven tips die bij het seizoen horen en geven vooral veel inspiratie voor uw eigen tuin.

BlogoverzichtOpgeven nieuwsbrief
tuindecoratie

Webshop

In onze webshop vindt u allerlei mooie spullen voor in de tuin. En uiteraard ook spullen om uw tuin mee te onderhouden. Zo vindt u in onze webshop o.a. :

  • tuinmeubelen
  • parasols
  • kant en klaar hagen
  • bemestingsmiddelen
  • schoonmaakmiddelen
Naar webshop
webshop

E-books

Voor diepgaandere kennis en inspiratie hebben we een aantal e-books geschreven. Deze kunt u geheel kostenloos bij ons downloaden. Met deze e-books komt zeker weer een stap verder.

We hebben e-books over:

  • Tuininspiratie
  • Gazononderhoud; 365 dagen een mooi gazon
Naar e-books
e-book tuininspiratie