12 bloembolmixen voor u op een rijtje

De herfst begint zo langzamerhand in te treden. De temperatuur daalt langzaam, de nachten worden kouder en de eerste vorst aan de grond is een feit. Het is lang warm geweest dit seizoen. Dat heeft ook z’n weerslag op de manier waarop de natuur zich ontwikkelt. De bladeren van bomen zijn nog niet aan het verkleuren. Maar wees geduldig, dit komt. Dit betekent ook dat hagen zoals beuken wat langer zullen duren voordat ze aangeplant of verplant kunnen worden. Pas als de bladeren bruin zijn geworden is de plant zover om gerooid te worden.

Tuinkalender Oktober

Er valt weer van alles te doen in de maand oktober. Het gazon, de borders, snoeien van hortensia’s en rozen. Kijk voor het volledige overzicht in onze tuinkalender.

 

 

12 bloembolmixen in the picture

Het is weer tijd om bloembollen aan te planten zodat u in het voorjaar weer volop kunt genieten van die prachtige geuren en kleuren. En omdat wij erg gecharmeerd zijn van de samengestelde bloembolmixen hebben we er een aantal op een rijtje gezet. Heel praktisch zodat u zelf niet meer hoeft na te denken over de samenstelling en compositie. Bekijk hier de 12 bloembolmixen.

 

Tips over bloembollen planten

Met deze tips over het planten van bloembollen kan het niet meer misgaan. En als u toch nog vragen heeft neem dan gerust even contact met me op. Ik help u graag. Lees meer…

 

Emelten ALARM

In mijn eigen gazon heb ik vooral in de maanden augustus en september veel langpootmuggen in het gazon gezien. Ze hebben daar hun eitjes afgezet. De larven, emelten genaamd komen in oktober uit en zullen zich tegoed gaan doen aan die heerlijke grassprieten. Let daar dus op. Wilt u ze bestrijden, dan kan dat op biologische wijze. Heeft u ook last gehad van langpootmuggen in het gazon? Bel ons dan voor advies of behandeling op biologische wijze. 0485-361523

Ik wens u veel succes met uw tuin in oktober. Heeft u naar aanleiding van mijn tips vragen, bel me dan. Of wilt u graag andere bloembollen bestellen dan die ik in het overzicht van de 12 mixen heb staan, dan is dat ook mogelijk. Stuur me dan een mailtje en ik ga er voor zorgen dat u deze prachtige bloembollen in uw bezit gaat krijgen.

Roy Bindels
Bindels Tuinen

0485-361523
info@bindelstuinen.nl

Roy Bindels
Roy Bindels
Eigenaar
Artikel delen