Kerstshow bij Intratuin 2016

kerstsferen onder 1 dak

Dit jaar bezochten we 3 vestigingen van Intratuin in onze regio. Wat een mooie dingen hebben we weer gezien. Het is bijzonder om te zien hoe ze er ieder jaar weer in slagen hun winkel om te toveren in een sprookjeswereld. Met name Intratuin Duiven is daar heel sterk in.

Speciaal voor jullie hebben we onze bevindingen eens in een blog uitgewerkt. We hebben de volgende kerstshows bezocht: Intratuin Venray, Intratuin Malden en Intratuin Duiven. Het idee om er een blog over te schrijven ontstond pas toen we naar Intratuin Duiven gingen. Inmiddels hadden we Venray en Malden al gezien. Gewapend met smartphone gingen we op jacht naar mooie plaatjes. Daarom hebben we vooral van Intratuin Duiven veel foto’s toegevoegd.

Intratuin Venray

Dit is de eerste kerstshow die we dit jaar bezochtten. Mooi om in de stemming te komen. De entree is altijd goed verzorgd en laat al wat leuks zien voor kerst. Daarna loop je door de bomenafdeling heen waar voldoende keus is om een kerstboom te scoren. Daarna komt het echte werk. De opgetuigde voorbeeldbomen om vooral veel inspiratie op te doen.

Intratuin Malden

De lichtjes bij de ingang zorgen dat je op de parkeerplaats al in de juiste stemming komt. Eerst loop je via de buitenplantenafdeling door naar binnen alwaar je bij de kunstbomen uitkomt. De Hollandse molen met de winterse kerstdorpjes maken het voor de kinderen ook leuk om mee te gaan.

Daarna kom je op de sfeerafdeling. Opgetuigde voorbeeldbomen met heel veel ‘grijp’artikelen. De mooiste ballen, figuren, slingers en veel, heel veel kerst accessoires zijn hier te zien.

Intratuin Duiven

Ja, wat zullen we zeggen. Als we het over een kerstshow in optima forma hebben, dan is dat zeker het geval bij Intratuin Duiven. Dat blijkt ook wel uit het aantal bezoekers en de overvolle parkeerplaats bij het pand. Laat je hierdoor niet afschrikken. Wij bezochtten deze kerstshow op een woensdagmiddag.
Voordat je het filliaal zelf binnen loopt is er in het overdekte gedeelte vooraf al veel te zien. Daarna kom je ook bij dit filliaal via de kunstbomen bij de sfeerafdeling terecht. En hier is werkelijk waar een hele hal ingericht met kerstdorpjes. Via de brug kun je hier overheen lopen. Een waar spektakel, ook voor de kinderen. De vele afgeschermde ruimtes met ieder z’n eigen sfeer en thema. Prachtig. Hier is echt heel veel te zien.

En dan komt het echte spektakel. Daarvoor moet je met de roltrap omhoog. Het lijkt droomvlucht in de Efteling wel. De muziek, de aankleding. Een beleving om hier naar boven te gaan.

De hele bovenverdieping is een oase van kerst. Zoveel opgetuigde bomen, waar je maar kijkt.

Alles is rondom een centrale ruimte heengewerkt. Deze centrale ruimte is ingericht als huiskamer. Met een uitbundig gedekte en uitgedoste tafel. Daarboven een krans, zo mooi heb je hem nog nooit gezien.

We hebben onze ogen weer uitgekeken. Onze complimenten voor alle medewerkers en stylisten van Intratuin Duiven. Prachtig was het.

We hebben nog zoveel meer foto’s gemaakt, maar we willen jullie aanmoedigen om zelf te gaan kijken. De Intratuin filialen zijn in onze opinie een goede plek om kerstsferen op te snuiven.

Veel kerstplezier!

Monique Nillesen
Monique Nillesen
Marketing Manager
Artikel delen