E-books

Wij delen graag onze kennis met u. Zo hebben we van een aantal veel gevraagde onderwerpen een e-book geschreven. Deze kunt u geheel kostenloos downloaden vanaf onze website.

E-book tuininspiratie

Alles begint met inspiratie. En dat geldt ook voor uw droomtuin. Wij snappen heel goed dat het lastig is om een goed beeld te krijgen van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien. En toch is dat de start van een geweldige reis. Een reis naar de realisatie van uw droomtuin. Wij helpen u daar graag bij. Waarom? Omdat dat ons vak is, onze passie, de reden waar wij ’s ochtends voor opstaan.
Wij hebben daarom een boek gemaakt met diverse tuinvoorbeelden erin. Dit is nog lang niet alles en jaarlijks komen er vele tuinvoorbeelden bij.

Download

E-book gazon onderhoud

In deze duidelijke en vooral uitgebreide handleiding beschrijven wij hoe u 365 dagen lang een mooi gazon houdt. Al het benodigde gazononderhoud staat uitgebreid beschreven, voorzien van foto’s en diverse tips.
Omdat wij jarenlange ervaring hebben met het onderhouden van het gazon, het oplossen van problemen met het gazon en het aanleggen van een gazon vonden we het tijd om deze kennis met u te delen. Want eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Als je het maar eenmaal weet. En deze uitgebreide handleiding helpt u hiermee.

Download