Inspiratietuin, een tuin vol ideëen en voorbeelden

Op dit moment wordt de inspiratietuin opnieuw aangepast, daardoor zal een rondleiding door de tuin helaas tijdelijk niet mogelijk zijn.

Een unieke inspiratietuin

Alles wat Bindels Tuinen in huis heeft is live te ervaren, zien, voelen, ruiken, bewonderen en vooral te beleven in onze inspiratietuin. Een oase van rust, in the middle of nowhere. Al wat u hoort zijn vogels, het geklater van fonteinen. Tuindesign en tuinstyling krijgen betekenis op deze plek. De inspiratietuin is ingericht met prachtige designmeubelen en u vindt er nog veel meer zoals:

  • Zoals Italiaans design-tuinmeubilair van ongekende klasse
  • parasols
  • werkende domotica
  • wellness equipment
  • exclusieve tuindecoratie die vrijwel nergens te koop is.
inspiratietuin voorbeeldtuin

Reserveer tijd voor een onder onsje

De Inspiratietuin is op afspraak te bezoeken. We ontvangen u graag voor een persoonlijke rondleiding. En kunnen u dan uitleg geven over de gebruikte materialen, de planten, het design, de gekozen stijl enz.

Afspraak makenBekijk openingstijden
inspiratietuin voorbeeldtuin

Voorbeeldtuinen

In onze inspiratietuin kunt u volop voorbeelden vinden voor uw eigen tuin. Er zijn diverse soorten materialen verwerkt, elementen aangebracht, beplantingsconcepten toegepast en tuindecoratie uitgestald. Zo is het dak van de tuinstudio voorzien een groendak. Een sedumpakket dat allerlei diertjes aantrekt. Wanden zijn bekleed met groene gevel oplossingen.

uitbreiding van de inspiratietuin

Jaarlijks breiden we de voorbeeldtuinen verder uit. Nee, we zijn niet te vergelijken met de Tuinen van Appeltern. En omdat we het wat kleinschaliger aanpakken krijgt u ook een goede indruk van de mogelijkheden en wordt u niet overspoeld met diverse ideeën.

inspiratietuin voorbeeldtuin

De inspiratietuin van Bindels, een oase van rust

afspraak makenOpeningstijden