Inspiratietuin, een tuin vol ideëen en voorbeelden

We nodigen u graag uit voor een bezoek aan de Bindels Beleving. Onze unieke inspiratietuin in Oeffelt. Wij kunnen u, als tuinliefhebber en levensgenieter niet beter laten ervaren waar Bindels Tuinen voor staat.

Een unieke inspiratietuin

Alles wat Bindels Tuinen in huis heeft is live te ervaren, zien, voelen, ruiken, bewonderen en vooral te beleven in onze inspiratietuin. Een oase van rust, in the middle of nowhere. Al wat u hoort zijn vogels, het geklater van fonteinen en de bubbels in de jacuzzi. Tuindesign en tuinstyling krijgen betekenis op deze plek. U vindt de mooiste producten uit onze exclusieve webshop bindelsbuitenleven.nl zoals:

  • Zoals Italiaans design-tuinmeubilair van ongekende klasse
  • professioneel tuingereedschap
  • professionele tuinonderhoudproducten
  • ambachtelijke meststoffen
  • werkende domotica
  • wellness equipment
  • exclusieve tuindecoratie die vrijwel nergens te koop is.
Naar webshop
inspiratietuin voorbeeldtuin

Reserveer tijd voor een onder onsje

Graag ontvangen wij u in onze inspiratietuin en tuinstudio. Een eiken houten bijgebouw op ons terrein waar Roy zijn tuinontwerpen maakt en waar we u graag een drankje aanbieden.  De Inspiratietuin is op vaste tijden geopend voor bezoek.

En als u een persoonlijke rondleiding wilt of er zeker van wilt zijn dat wij meteen voor u klaar kunnen staan als u arriveert, kunt u beter een afspraak maken. Liever zelfs, wij nemen graag de tijd voor u.

Afspraak makenBekijk openingstijden
inspiratietuin voorbeeldtuin

Voorbeeldtuinen

In onze inspiratietuin kunt u volop voorbeelden vinden voor uw eigen tuin. Er zijn diverse soorten materialen verwerkt, elementen aangebracht, beplantingsconcepten toegepast en tuindecoratie uitgestald. Zo is het dak van de tuinstudio voorzien een groendak. Een sedumpakket dat allerlei diertjes aantrekt. Wanden zijn bekleed met groene gevel oplossingen.

uitbreiding van de inspiratietuin

Jaarlijks breiden we de voorbeeldtuinen verder uit. Nee, we zijn niet te vergelijken met de Tuinen van Appeltern. En omdat we het wat kleinschaliger aanpakken krijgt u ook een goede indruk van de mogelijkheden en wordt u niet overspoeld met diverse ideeën.

inspiratietuin voorbeeldtuin

Paasshow bij Bindels Tuinen

Tweede Paasdag, maandag 17 april is onze inspiratietuin geopend. Iedereen die dan de lente wil komen vieren is van harte welkom tussen 10:00-16:00. Onze nieuwe showtuinen zijn zo goed als klaar en geven u een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is in de tuin. En ook wat de mogelijkheden kunnen zijn in de kleinere tuin.

De nieuwe voorbeeldtuinen zijn elk circa 25-30m2 groot. en zitten vol sfeer, ideeën, planten en materialen.

Lees meer

De inspiratietuin van Bindels, een oase van rust

afspraak makenOpeningstijden