Inspirerende tuinontwerp dag

Op zondag 25 februari organiseren wij een inspirerende tuinontwerp dag. Tijdens deze dag kunt u met uw tuinideeën aanschuiven bij onze tuinexpert. Want het maken van een nieuwe tuin begint met een goed plan. Leg uw eigen wensen en gedachtes voor aan onze tuinontwerper Roy. Hij zal uw wensen gecombineerd met zijn ervaring en gedachtes vervolgens visualiseren in een schets.

Een mooie tuin begint met een goed plan

Laat u inspireren door tuinontwerper Roy

Schets van uw tuin

Alles begint met het idee om de tuin te gaan veranderen. En daarna komt er veel op u af. Wat vindt u mooi? Wat vindt u niet mooi? Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk met uw tuin? Allemaal hele normale vragen waar veel tuinbezitters mee zitten als ze de tuin willen gaan veranderen.

Daarom willen we u de gelegenheid bieden om tijdens deze speciale dag aan te schuiven bij onze tuinontwerper Roy. Hij zal dan tijdens een één-op-één gesprek met u een tuinschets maken. Dit is een schets met pen en stift, dus geen computerontwerp. U krijgt dan een goed idee van de mogelijkheden. Of misschien brengt hij u wel op een heel ander idee waar u zelf nog helemaal niet aan had gedacht.

In onze gezellige tuinkamer kunnen we u ook diverse stalen van materialen laten zien en hebben we veel beeldmateriaal om de ideeën verder vorm te geven.

Opgeven voor deze inspirerende sessie?

Als u graag wilt aanschuiven om over uw tuinplannen te praten, dan kunt u zich heel eenvoudig inschrijven voor één van de tijdsblokken die elk 45 minuten duren. Geef in het formulier even aan of u een voorkeur heeft voor een tijdsblok in de ochtend of in de middag.
Het enige dat we vooraf nodig hebben zijn uw adresgegevens. Daarmee kunnen wij alvast de kadastrale tekening printen van uw woning met erfafscheiding. Na afloop van de sessie gaat u naar huis met een penschets en heel veel ideeën.
Roy gaat de schets naderhand dus niet verder uitwerken. U krijgt mee naar huis wat er in deze 45 minuten is opgeschetst. En uiteraard is er de mogelijkheid om na deze sessie een afspraak te maken om verder in te gaan zoomen op uw wensen.

Momenteel zijn alle blokken bezet en kunt u zichzelf niet meer opgeven voor deze dag. Door het formulier hiernaast in te vullen geeft u aan interesse te hebben in een extra tuinontwerp dag die we mogelijk in de toekomst weer organiseren.

Deze sessie is helemaal gratis en we bieden u graag een kop koffie of thee aan.

tuinontwerp Tuinstudio Roy

Geef uzelf op

U heeft interesse in deelname bij een volgende tuinontwerp dag in de toekomst
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.