Lezing onderhoudsvriendelijke tuin mét planten

Denkt u bij een onderhoudsvriendelijke tuin meteen aan veel straatwerk en grind? Wij niet. Tijdens deze gratis lezing op dinsdag 6 maart vertelt tuinontwerper Roy Bindels dat een onderhoudsvriendelijke tuin meer kan zijn dan straatwerk en grind. Een tuin met planten en bloeiende bloemen kan volgens hem óók onderhoudsvriendelijk zijn.

Wat kunt u verwachten tijdens deze lezing?

Tijdens deze lezing geeft Roy diverse voorbeelden van tuinen en ontwerpen van tuinen waarbij de klant specifiek om een onderhoudsvriendelijke tuin vroeg en deze ook heeft gekregen. Een tuin waar toch veel planten zijn toegepast.
U wordt tijdens deze lezing geïnspireerd middels de vele voorbeelden en foto’s. Ook zal Roy aandacht schenken aan typische onderhoudsvriendelijke planten én welke planten je juist zou moeten vermijden in de onderhoudsvriendelijke tuin.
Daarnaast komt het aspect planning en gemak ter sprake. Denk dan aan het maken van een goed tuinontwerp en het meenemen van bv. beregening in het plan. Iets dat later veel tijd kan besparen tijdens de warme dagen.

Wie wordt er nu gelukkig van enkel verharding in de tuin? Wij geloven dat u pas echt kunt ontspannen in de tuin als daar planten en bloemen in staan. Een tuin die levend is en leven aantrekt. Een levende tuin noemen we dit ook wel.  En dit kan ook in de vorm van een onderhoudsvriendelijke tuin.

tuinvoorbeelden bloemrijke tuin

Opgeven voor de lezing

Wilt u graag meer weten over de onderhoudsvriendelijke tuin mét planten? Geef u dan op middels nevenstaand formulier. De lezing is geheel gratis. Minimum aantal deelnemers is 5 en het maximum aantal deelnemers 15.

Datum: 6 maart
Aanvang: 19:00
Kosten: gratis

Na deze lezing weet u:

  • Welke planten u bijvoorbeeld kunt toepassen in een onderhoudsvriendelijke tuin
  • Dat een onderhoudsvriendelijke tuin niet alleen straatwerk behelst
  • Dat een onderhoudsvriendelijke tuin start met een goed plan
  • Dat een onderhoudsvriendelijk tuin ook een levende tuin kan zijn
  • Wat u kunt doen om onkruid tegen te gaan
  • Wat het geheim is van een onderhoudsvriendelijk tuin, de bodem

onderhoudsvriendelijke tuin met planten

Opgeven

Lezing onderhoudsvriendelijke tuin op dinsdag 6 maart 19:00
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.