50-jaar bestaan Bindels Tuinen

Het was 1968 toen Bindels Hoveniersbedrijf werd opgericht door Hendrik Bindels. Eens startte hij als rozenkweker. En vanuit die markt kwam er steeds vaker de vraag om de rozen en ook andere planten aan te planten bij de klant. Dat was het begin van het hoveniersbedrijf.

In het jubileum jaar 2018 verloten we 12 gouden kruiwagens gevuld met tuinproducten. Als u daar kans op wilt maken, lees dan vooral verder.

Jubileum jaar

Inmiddels zijn we 50 jaar verder en het bedrijf bestaat nog steeds en is in de loop van de tijd gegroeid van 1 eigenaar naar een eigenaar en 6 medewerkers. De neef van Hendrik, Roy Bindels, startte 25 jaar geleden met het meewerken in de zaak. Inmiddels heeft Roy het bedrijf overgenomen en verder uitgebouwd. Hendrik kan het 50 jarige jubileum helaas niet meer meemaken. Gelukkig heeft hij het 45 jarig bestaan nog wel mee kunnen vieren. Toen opende hij, samen met Roy en Burgemeester van Soest van Boxmeer de gloednieuwe tuinkamer. Een grote opgeblazen champagnefles van 7m hoog, gevuld met ballonnen werd toen geopend.

2018 is voor ons en alle medewerkers een mijlpaal. En we gaan er een mooi jubileum jaar van maken. En we willen u daar ook van mee laten genieten.

opening tuinkamer

Hoe maakt u kans op de gouden kruiwagen?

En omdat we het erg speciaal vinden dat het bedrijf 50 jaar bestaat, willen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. En daarom hebben we een hele leuke actie bedacht. En deze actie heeft betrekking op iedereen uit de regio die in 2018 50 jaar wordt.

In 2018 gaan we iedere maand 1 gouden kruiwagen verloten onder alle mensen die zich hebben opgegeven voor deze kruiwagen. Wordt u 50 jaar in januari 2018? Dan maakt u in januari 2018 kans op de kruiwagen. Wordt u 50 jaar in februari 2018? Dan maakt u in februari 2018 kans op de kruiwagen. enz.

Dus als u in 2018 50 jaar wordt, vul dan het formulier hiernaast in en voeg een foto toe van uw tuin.
En misschien gaan wij u dan blij maken met de gouden kruiwagen.

gouden kruiwagen met inhoud

 

Schrijf u in

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
   Voeg een foto toe van uw tuin of balkon
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

  De gouden kruiwagen

  De gouden kruiwagen is een kruiwagen die gevuld is met allerlei tuinproducten. Dat kan bijvoorbeeld zijn potgrond, tuingereedschap, planten of andere tuinbenodigdheden. De inhoud van de kruiwagen varieert per maand en is sterk afhankelijk van de planten die op dat moment verkrijgbaar zijn. Bovenstaande afbeelding is slechts een voorbeeld.

  De Gouden Kruiwagen van Bindels Tuinen, een aanwinst voor uw tuin.