Locatie

Het bedrijf is gevestigd in het buitengebied van Oeffelt. We zijn goed bereikbaar en zijn gevestigd binnen 500m na afslag Oeffelt van de A73.

Voorbeeldtuinen

Op het terrein van Bindels Tuinen zijn diverse voorbeeldtuinen aangelegd. Ook rondom de woning waar u gerust doorheen kunt lopen tijdens openingstijden. We noemen dit de inspiratie tuin. Het doel is om u zoveel mogelijk idee├źn te geven tijdens uw reis naar uw droomtuin. Ideeen die nodig zijn om uw gedachte te vormen en te bekijken wat u wel en niet mooi vindt.

Lees meer
inspiratietuin voorbeeldtuin

Park vol bloemenpracht

Op het terrein is pal naast de provinciale weg een park aangelegd. Het park bevat maar liefst meer dan 15.000 vaste planten die in het seizoen zorgen voor veel kleur. Ook komen er vele dieren op af zoals bijen en vlinders. We genieten er zelf ook enorm van als we zien hoeveel reacties er komen op dit park. Onze eigen etalage van het bedrijf.

inspiratietuin voorbeeldtuin

In Oeffelt is het goed toeven

Hondenzwemvijver 'Ut Poeleke'

Op het terrein is ook een hondenzwemvijver aangelegd. Dit is ontstaan vanuit onze liefde voor honden. We hebben zelf 2 labradors die regelmatig genieten van deze hondenzwemvijver en die u zullen verwelkomen tijdens uw bezoek.

Bekijk de website