Team

Ons team bestaat uit hoveniers met een passie voor groen.

Roy Bindels

Ik ben een tuinkunstenaar

Al vanaf dat ik een menneke van 12 jaar was heb ik altijd gewerkt met groen. Ik ben begonnen in het bedrijf van mijn Ome Hendrik. En later heb ik het mooie hoveniersbedrijf van hem over mogen nemen. Het mooiste aan mijn vak vind ik het blij maken van mensen met hun droomtuin. Ik doe het voor die grote lach op hun gezicht als alles klaar is.

tuinontwerper Roy Bindels

Annemiek Diagos

Ik zorg er graag voor dat alles perfect is geregeld.

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Bindels Tuinen. Op kantoor ondersteun ik Roy en zijn team met alle adminstratieve werkzaamheden. Ik plaats o.a. de bestellingen van alle materialen die nodig zijn om zo’n mooie Bindels Tuin aan te kunnen leggen. U zult mij aan de telefoon krijgen als u een afspraak wilt maken of als u vragen heeft.
Het leukste aan werken bij Bindels Tuinen vind ik de grote diversiteit van de werkzaamheden en het klantcontact.

Medewerker Bindels Tuinen

Monique Nillesen

Ik kan alles behalve zingen

Sinds 2007 ben ik langzaam in het hoveniersbedrijf gerold. En in de periode 2012-2018 fulltime werkzaam geweest binnen het hoveniersbedrijf. Sinds de komst van Annemiek houd ik me alleen nog bezig met het fotograferen van die mooie Bindels Tuinen, de website, Social Media en allerlei andere marketingzaken van het bedrijf. Het leukste aan werken bij Bindels Tuinen vind ik de afwisseling en dat een deel van de werkzaamheden buiten plaatsvindt.

medewerker Bindels Tuinen

Hein van Dijk

Ik ga pas als u tevreden bent

Sinds 2008 werk ik bij Bindels Tuinen en ben voornamelijk actief in de aanleg. Samen met collega’s mooie tuinen maken met veel groen. Ik vind het een uitdaging om de elementen die Roy bedenkt in zijn tuinontwerpen te realiseren bij u als klant. Het leukste bij Bindels Tuinen vind ik de vrijheid die ik als hovenier krijg in de uitvoering.

medewerker Bindels Tuinen

Jeroen Klaassen

Ik ben de snoeimeester van het bedrijf

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Bindels Tuinen, voornamelijk in de aanleg. Ik vind het prachtig om een ontwerp om te zetten in een droomtuin. Daarbij krijg ik te maken met alle aspecten van het vak, wat het een veelzijdig en afwisselend beroep maakt. Elke tuin is weer een nieuwe uitdaging!

medewerker Bindels Tuinen

Tom Builtjes

Als ik ben geweest heeft u weer een mooie onderhoude tuin

Sinds 2012 werk ik bij Bindels Tuinen en ben voornamelijk werkzaam in het onderhoud. Het mooi maken en mooi houden van tuinen. De mix van particulieren klanten en B2B klanten vind ik het leukste bij Bindels Tuinen. Het ene moment maak ik in 1 dag een particuliere tuin weer helemaal tip top in order en het andere moment ben ik met collega’s aan het werk bij een bedrijf waar de planning voor een maand geldt.

medewerker Bindels Tuinen

Wouter van den Berg

Niet lullen maar poetsen

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Bindels Tuinen. Eerst als stagiair vanuit de hoveniersopleiding en daarna direct aangenomen als hovenier. Ik ben helemaal in mijn element als ik een machine kan besturen zoals een minigraver of shovel. Daar ben ik goed in en ga graag op pad met mijn collega Hein om bij u een prachtige Bindels Tuin te realiseren.

Medewerker Bindels Tuinen

Frans Bindels

Laat mij maar doorstomen

Al sinds het moment dat mijn broer Hendrik het bedrijf oprichtte in 1968 ben ik betrokken geweest. Veelal in de administratieve hoek. Daarna ook veel buiten in het onderhoud waar ik me prima thuis voel. Lekker buiten werken en mijn gangetje kunnen gaan. Het leukste aan werken bij Bindels Tuinen vind ik het samenwerken met de andere collega’s.

Medewerker Bindels Tuinen

Melvin Sloof

Ik leer graag van mijn collega’s

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Bindels Tuinen. Eerst als stagiair vanuit het Pro college. En omdat ik het hoveniersvak zo leuk vind, kon ik starten vanuit Bindels Tuinen met een werk-leer traject als leerling hovenier bij Helicon.Dat doe ik met veel plezier en leer dagelijks veel bij. En eigenlijk vind ik alle aspecten leuk van het vak. Geef me een opdracht en ik zorg dat de klus wordt geklaard.

Medewerker Bindels Tuinen