Team

Ons team bestaat uit hoveniers met een passie voor groen.

Roy Bindels

Ik ben een tuinkunstenaar

Al vanaf dat ik een menneke van 12 jaar was heb ik altijd gewerkt met groen. Ik ben begonnen in het bedrijf van mijn Ome Hendrik. En later heb ik het mooie hoveniersbedrijf van hem over mogen nemen. Het mooiste aan mijn vak vind ik het blij maken van mensen met hun droomtuin. Ik doe het voor die grote lach op hun gezicht als alles klaar is.

tuinontwerper Roy Bindels

Hein van Dijk

Ik ga pas als u tevreden bent

Sinds 2008 werk ik bij Bindels Tuinen en ben voornamelijk actief in de aanleg. Samen met collega’s mooie tuinen maken met veel groen. Ik vind het een uitdaging om de elementen die Roy bedenkt in zijn tuinontwerpen te realiseren bij u als klant. Het leukste bij Bindels Tuinen vind ik de vrijheid die ik als hovenier krijg in de uitvoering.

medewerker Bindels Tuinen

Jeroen Klaassen

Ik ben de snoeimeester van het bedrijf

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Bindels Tuinen, voornamelijk in de aanleg. Ik vind het prachtig om een ontwerp om te zetten in een droomtuin. Daarbij krijg ik te maken met alle aspecten van het vak, wat het een veelzijdig en afwisselend beroep maakt. Elke tuin is weer een nieuwe uitdaging!

medewerker Bindels Tuinen

Tom Builtjes

Als ik ben geweest heeft u weer een mooie onderhoude tuin

Sinds 2012 werk ik bij Bindels Tuinen en ben voornamelijk werkzaam in het onderhoud. Het mooi maken en mooi houden van tuinen. De mix van particulieren klanten en B2B klanten vind ik het leukste bij Bindels Tuinen. Het ene moment maak ik in 1 dag een particuliere tuin weer helemaal tip top in order en het andere moment ben ik met collega’s aan het werk bij een bedrijf waar de planning voor een maand geldt.

medewerker Bindels Tuinen

Melvin Sloof

Ik leer graag van mijn collega’s

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Bindels Tuinen. Eerst als stagiair vanuit het Pro college. En omdat ik het hoveniersvak zo leuk vind, kon ik starten vanuit Bindels Tuinen met een werk-leer traject als leerling hovenier bij Helicon.Dat doe ik met veel plezier en leer dagelijks veel bij. En eigenlijk vind ik alle aspecten leuk van het vak. Geef me een opdracht en ik zorg dat de klus wordt geklaard.

Medewerker Bindels Tuinen