Stormschade in uw tuin?

Wat heeft het weer hard gewaaid. En zo’n storm kan enorme schade aanrichten en niet alleen aan uw huis of auto. Maar ook aan uw tuin. Denk aan de schutting. Of bomen die om zijn gewaaid.

Om de schade te kunnen indienen bij uw verzekeraar heeft u meestal een schaderapport nodig. Wij helpen u daar graag bij. En als u ons de schade doorgeeft, dan komen we indien mogelijk dezelfde dag nog naar u toe om de schade op te nemen.

Voorwaarde is wel dat u in de regio Land van Cuijk en Maasduijnen woont (straal 20km rondom Oeffelt).

Ik heb een schaderapport nodig

Heeft u een schaderapport nodig voor de schade aan uw tuin? Stuur dan een mail naar onderhoud@bintuin2.ictoria.click of bel naar 0485-361523

Welke informatie hebben we nodig:

Naam
Adres
Woonplaats
Telefoonnummer
Email adres
een beschrijving van de foto en het liefst een foto erbij.

Als u contact met ons opneemt via email zoals hierboven beschreven, dan komen we morgen, vrijdag 19 januari 2018 naar u toe om de schade op te nemen. We bellen u vooraf zo snel mogelijk op om verder af te spreken hoe laat dat zal zijn.
U heeft het schaderapport dan binnen 3 werkdagen na het bezoek in huis.
Dit schaderapport is geheel kostenloos indien u ons de schade ook laat oplossen. Als u er voor kiest de schade later zelf op te lossen of door iemand anders, dan brengen we 25,00 ex BTW in rekening voor het opstellen van het schaderapport.