Portfolio overzicht, veel tuin ideeën verzameld

Voordat een tuin tot stand is gekomen zijn er al veel tuin ideeën de revue gepasseerd. Zo hebben wij voor u veel foto;s verzameld met tuin ideeën en vervolgens onderverdeeld. U kunt ze bekijken op stijl, maar ook op elementtype.

Stijlen

Tuin ideeën onderverdeeld op stijl. Zo variëren onze gebruikte stijlen van moderne tuinen, landelijke tuinen tot kindertuinen. De stijl die we toekennen aan een tuin is vaak ook voor meerdere uitleg vatbaar. Daarom zult u zien dat sommige tuinen in meerdere stijlen terugkomen.

De foto’s van tuin ideeen geven u een mooi overzicht van wat er zoals mogelijk is in de tuin. En let op, dit is uiteraard niet volledig. Er kan zoveel, dat het niet mogelijk is om een volledig overzicht te geven. Daarom hopen we u in ieder geval te kunnen inspireren met de tuin ideeën die we voor u hebben verzameld.

Het volledige overzicht van de stijlen vindt u hier.

Naar stijlenoverzicht
moderne tuin

Elementen

We hebben veel gebruikte elementen in tuinen verzameld en onderverdeeld. Denk aan elementen zoals sierbestrating, overkappingen en vlonders. Tuin ideeën voor terrassen, groene gevels en groene daken. Een overzicht boordevol inspiratie.

Naar elementenoverzicht
tuinvoorbeelden vijver

Projecten

Tijdens de aanleg van een tuin worden er veel foto’s gemaakt. Als we ze achter elkaar zouden plakken ziet u de tuin als het ware ontstaan op het beeldscherm. Zo hebben we eens een timelapse camera geïnstalleerd bij de aanleg van een lounge tuin. Dit project heeft 2,5 week geduurd. En als u het filmpje bekijkt zult u zien wat er allemaal bij komt kijken voordat een tuin is gerealiseerd.

Naar projectenoverzicht

"Neem gerust contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak"

Contact opnemen