Cortenstaal in de tuin, een architectonisch tintje

Cortenstaal is een metaalsoort die steeds vaker in de tuin wordt toegepast. U ziet het in verschillende vormen terug. Veel architecten werken met dit materiaal vanwege de duurzaamheid en de kleur.

E-BOOK TUININSPIRATIE

Alles begint met inspiratie. En dat geldt ook voor uw droomtuin. Wij snappen heel goed dat het lastig is om een goed beeld te krijgen van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien. En toch is dat de start van een geweldige reis. Een reis naar de realisatie van uw droomtuin. Wij helpen u daar graag bij. Waarom? Omdat dat ons vak is, onze passie, de reden waar wij ’s ochtends voor opstaan.

Wij hebben daarom een boek gemaakt met diverse tuinvoorbeelden erin. Dit is nog lang niet alles en jaarlijks komen er vele tuinvoorbeelden bij.

Download e-book

Cortenstaal, warme tinten in uw tuin

Cortenstaal (ook wel Cor-TEN staal) is een populair materiaal om in de tuin toe te passen. Het is een staalsoort die heel duurzaam is. Het staal vormt een corrosielaagje waarna het onderliggende staal wordt beschermd. Hierdoor gaat het staal lang mee en roest niet snel door.

Het materiaal wordt ook veel toegepast als gevelbekleding en de laatste jaren zien we cortenstaal steeds meer terug in de tuin. In de vorm van bloembakken, waterpartijen, kantopsluitingen

tuinvoorbeelden cortenstaal in de tuin