Overkapping, een verlengstuk van uw woonkamer

In een tuin wordt vaak een overkapping geplaatst. Een plek om met z’n allen te zitten, samen eten en drinken. Genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

E-BOOK TUININSPIRATIE

Alles begint met inspiratie. En dat geldt ook voor uw droomtuin. Wij snappen heel goed dat het lastig is om een goed beeld te krijgen van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien. En toch is dat de start van een geweldige reis. Een reis naar de realisatie van uw droomtuin. Wij helpen u daar graag bij. Waarom? Omdat dat ons vak is, onze passie, de reden waar wij ’s ochtends voor opstaan.

Wij hebben daarom een boek gemaakt met diverse tuinvoorbeelden erin. Dit is nog lang niet alles en jaarlijks komen er vele tuinvoorbeelden bij.

Download e-book

Maatwerk

Een overkapping in de tuin is vaak maatwerk. En er zijn ook overkappingen die al door een leverancier zijn bedacht en als bouwpakket aan te leveren zijn. Vaak wordt een overkapping gecombineerd met een opbergruimte. Een ruimte om uw tuingereedschap in op te bergen, de fietsen in te kunnen stallen of uw tuinkussens in op te bergen als het winter wordt.

Ook is het mogelijk om een sauna te plaatsen onder de overkapping of een spa. U eigen wellnesscenter. Heerlijk genieten en relaxen in uw eigen tuin. U hoeft eigenlijk niet meer op vakantie want u heeft het thuis beter en luxer.

tuinvoorbeelden overkapping

Materiaal

Overkappingen kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Hout is wel het meest toegepaste materiaal voor overkappingen. Daarnaast kan er ook met polyester, steen en staal worden gewerkt.

comfort van de overkapping

Voordat een overkapping wordt gebouwd denken wij eerst na over de manier waarop de overkapping gebruikt gaat worden. Waar moet verlichting komen? Waar gaan we stopcontacten plaatsen? Hoe wilt u gaan zitten en op welk tuinmeubilair. Allemaal vragen die van belang zijn voordat een overkapping in productie wordt genomen.

tuinvoorbeelden overkapping