Pergola, deze maakt van uw tuin een 3D experience

Tuinontwerper Roy Bindels laat een pergola regelmatig terugkomen in zijn tuinontwerpen. Dit geeft de tuin namelijk een 3D uiterlijk. De pergola geeft hoogte aan de tuin net zoals bomen en heesters.

E-BOOK TUININSPIRATIE

Alles begint met inspiratie. En dat geldt ook voor uw droomtuin. Wij snappen heel goed dat het lastig is om een goed beeld te krijgen van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien. En toch is dat de start van een geweldige reis. Een reis naar de realisatie van uw droomtuin. Wij helpen u daar graag bij. Waarom? Omdat dat ons vak is, onze passie, de reden waar wij ’s ochtends voor opstaan.

Wij hebben daarom een boek gemaakt met diverse tuinvoorbeelden erin. Dit is nog lang niet alles en jaarlijks komen er vele tuinvoorbeelden bij.

Download e-book

Strakke lijnen

Een pergola benadrukt de stijl en toegepaste lijnen in de tuin. Het materiaal dat voor de pergola wordt gebruikt is afhankelijk van de sfeer die bereikt moet worden. Zo kan een pergola worden gemaakt van kastanje palen, hardhout, eiken palen of stalen profielen.

Een pergola biedt ook de mogelijkheid aan vogels om op een veilige plek te gaan zitten in de tuin. Een pergola zorgt er dus voor dat er meer dieren in uw tuin te vinden zijn.

tuinvoorbeelden pergola