Sierbestrating, vergroot uw leefoppervlak met mooie materialen

Sierbestrating is een element dat zowat altijd terugkomt in de tuin. Iedereen wil een fijn terras waar ze op kunnen zitten en waar ze vele uurtjes kunnen doorbrengen in de vrije tijd.

E-BOOK TUININSPIRATIE

Alles begint met inspiratie. En dat geldt ook voor uw droomtuin. Wij snappen heel goed dat het lastig is om een goed beeld te krijgen van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien. En toch is dat de start van een geweldige reis. Een reis naar de realisatie van uw droomtuin. Wij helpen u daar graag bij. Waarom? Omdat dat ons vak is, onze passie, de reden waar wij ’s ochtends voor opstaan.

Wij hebben daarom een boek gemaakt met diverse tuinvoorbeelden erin. Dit is nog lang niet alles en jaarlijks komen er vele tuinvoorbeelden bij.

Download e-book

De finishing touch

Sierbestrating speelt In vrijwel elke ontwerpstijl een bepalende rol. Sierbestrating is zo ongelofelijk veelzijdig toepasbaar In moderne strakke tuinen geeft sierbestrating lijnen aan, of ondersteunt deze. In romantische en landelijke tuinen zorgt sierbestrating in de vorm van mooie paadjes en terrasjes voor sfeer en karakter. De look & feel van terrassen wordt in hoge mate bepaald door de keuze van stenen, de kleur, het motief en de afwerking. Zó krijgt sierbestrating meerwaarde!

tuinvoorbeelden sierbestrating

Materialen

Er is een aantal materialen beschikbaar als we het hebben over sierbestrating. Deze materialen kunnen in verschillende vormen, maten en kleuren verwerkt worden. Dit geeft uw tuin zijn unieke uitstraling. De materialen die we kennen in de sierbestrating zijn:

  • beton
  • natuursteen
  • gebakken
  • keramisch
tuinvoorbeelden sierbestrating

Werk voor specialisten

In ons team werken sierbestrating specialisten. Goed en mooi sierbestrating aanleggen is een ambacht! Basale, niet onbelangrijke zaken als afwatering en netjes strak leggen, daar hebben we het dan niet eens over. Maar in de uitvoering van sierbestrating worden het succes en het uiteindelijke effect bepaald. Afwerking, voegen, aansluiting op borders en gazons. Dat alles vergt een scherp oog voor details en precisie. Daar gaat het om. Ik laat u graag een paar voorbeelden zien van hoe Bindels Tuinen omgaat met sierbestrating. Ter inspiratie zullen we maar zeggen. Want uw tuin is straks ook weer maatwerk en kan weer mooie plaatjes op deze site opleveren.

grote maten

Als we grote tegels moeten leggen dan doen we dat met respect voor ons lichaam. We maken zoveel mogelijk gebruik van hulpmaterialen. Dit is nodig om er voor te zorgen om vaak zware tegels op de juiste plek te krijgen.

In mijn team werken sierbestrating specialisten. Goed en mooi sierbestrating aanleggen is een ambacht! Basale, niet onbelangrijke zaken als afwatering en netjes strak leggen, daar hebben we het dan niet eens over. Maar in de uitvoering van sierbestrating worden het succes en het uiteindelijke effect bepaald. Afwerking, voegen, aansluiting op borders en gazons, dat alles vergt een scherp oog voor details en precisie, daar gaat het om. Ik laat u graag een paar voorbeelden zien van hoe Bindels Tuinen omgaat met sierbestrating. Ter inspiratie zullen we maar zeggen, want uw tuin is straks ook weer maatwerk, en kan weer mooie plaatjes op deze site opleveren!