Vlonder, het hout geeft uw tuin een warme uitstraling

Een vlonder is een vorm van bodembedekking maar dan van hout. Het hout geeft uw tuin een warme uitstraling. De combinatie hout en steen geeft een fraai effect en afwisseling in de tuin.

E-BOOK TUININSPIRATIE

Alles begint met inspiratie. En dat geldt ook voor uw droomtuin. Wij snappen heel goed dat het lastig is om een goed beeld te krijgen van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien. En toch is dat de start van een geweldige reis. Een reis naar de realisatie van uw droomtuin. Wij helpen u daar graag bij. Waarom? Omdat dat ons vak is, onze passie, de reden waar wij ’s ochtends voor opstaan.

Wij hebben daarom een boek gemaakt met diverse tuinvoorbeelden erin. Dit is nog lang niet alles en jaarlijks komen er vele tuinvoorbeelden bij.

Download e-book

Hout

In de tuinontwerpen van Roy Bindels komt vaak het element vlonder terug. Hij speelt graag met hout en steen in zijn ontwerpen. Door hout toe te passen in de tuin wordt een effect bereikt dat warm aanvoelt.

Houtsoorten die in de tuin worden toegepast moeten daar tegen bestand zijn. En gelukkig zijn er diverse houtsoorten die daarvoor geschikt zijn. U heeft een ruime keuze. Van hardhout tot aan zeer duurzame houtsoorten als kokos en bamboe.

tuinvoorbeelden vlonder