Achtertuin, hier gaat u vele uurtjes doorbrengen

De achtertuin is de plek om uw droomtuin te realiseren. In iedere gewenste stijl en binnen ieder gewenst budget. En om de achtertuin goed aan te kunnen leggen is een tuinontwerp, op maat gemaakt, noodzakelijk.

E-BOOK TUININSPIRATIE

Alles begint met inspiratie. En dat geldt ook voor uw droomtuin. Wij snappen heel goed dat het lastig is om een goed beeld te krijgen van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien. En toch is dat de start van een geweldige reis. Een reis naar de realisatie van uw droomtuin. Wij helpen u daar graag bij. Waarom? Omdat dat ons vak is, onze passie, de reden waar wij ’s ochtends voor opstaan.

Wij hebben daarom een boek gemaakt met diverse tuinvoorbeelden erin. Dit is nog lang niet alles en jaarlijks komen er vele tuinvoorbeelden bij.

Download e-book

De achtertuin, een bron van ontspanning

In uw achtertuin brengt u vele uurtjes door als het weer goed is. Daarom is het belangrijk dat u zich hier ook in thuis voelt. De tuinen van Bindels Tuinen worden als een maatpak aangemeten. Helemaal naar uw leefstijl en woonwens.

Onderhoudsniveau

Het onderhoudsniveau van de achtertuin is altijd een onderwerp dat wordt besproken tijdens het eerste ontwerpgesprek met onze tuinontwerper Roy Bindels. Hij zal hier dan rekening mee houden tijdens het maken van het tuinontwerp.

 

tuinvoorbeelden onderhoudsvriendelijke tuin

Klein of groot, iedere stijl is mogelijk

De achtertuin is vaak de belangrijkste plek die bij de woning hoort. De stijl of sfeer die u daarin wilt bereiken, die wordt in het eerste vrijblijvende ontwerpgesprek altijd besproken. Iedere stijl is daarbij mogelijk. En ook het gewenste budget wordt daarbij besproken.

hoogteverschil in de tuin

Het kan voorkomen dat er hoogteverschillen aanwezig zijn in uw tuin. Deze kunnen op diverse creatieve manieren worden opgevangen. Denk aan trappen, L-elementen of keerwandjes van cortenstaal. Er is veel mogelijk. Belangrijk is altijd dat het er voor wordt gezorgd dat het water van de woning weg loopt. Bij hevige regenbuien wilt u het water niet in uw woning krijgen.

tuinvoorbeelden kleine achtertuin

Beplanting in de achtertuin

De beplanting in de achtertuin is geheel afhankelijk van de stijl die u mooi vindt. Ook de kleur van de beplanting speelt daarbij een belangrijke rol. Het onderhoudsniveau van uw tuin komt altijd ter sprake tijdens het eerste ontwerpgesprek.

Tip: Een boom of pergola zorgt er voor dat de tuin een 3d tuin wordt en daarmee veel meer diepte krijgt. 

De achtertuin moet van toegevoegde waarde zijn op uw leefstijl

Afspraak makenTerug naar stijlenoverzicht