Lounge tuin, als u gaat voor relaxen en samenzijn

Een lounge tuin heeft altijd een plek om met z’n allen te relaxen. Een plek waar u kunt barbecuen met vrienden en familie. De lounge tuin is een mix tussen de moderne tuin en de romantische tuin. Strakke vormgeving gecombineerd met voldoende plek om vrienden en familie samen te zijn.

E-BOOK TUININSPIRATIE

Alles begint met inspiratie. En dat geldt ook voor uw droomtuin. Wij snappen heel goed dat het lastig is om een goed beeld te krijgen van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien. En toch is dat de start van een geweldige reis. Een reis naar de realisatie van uw droomtuin. Wij helpen u daar graag bij. Waarom? Omdat dat ons vak is, onze passie, de reden waar wij ’s ochtends voor opstaan.

Wij hebben daarom een boek gemaakt met diverse tuinvoorbeelden erin. Dit is nog lang niet alles en jaarlijks komen er vele tuinvoorbeelden bij.

Download e-book

Loungen doet u voortaan in uw eigen tuin

Als u een lounge tuin heeft dan hoeft u bij wijze van spreke niet meer op vakantie. Uw tuin heeft namelijk alles wat u wenst om volledig te kunnen ontspannen.

Overkappingen

Vaak bevindt zich in een lounge tuin ook een overkapping. Met een overkapping verlengt u de tijd dat u buiten kunt zitten. Zelfs als het regent. En als u dan ook nog de buitenhaard aansteekt, dan kunt u ook tijdens de wat frissere dagen en avonden blijven zitten.

 

tuinvoorbeelden lounge tuin

Wellness binnen handbereik

Een lounge tuin heeft vaak het thema wellness. Denk dan aan een sauna die wordt ingebouwd in een overkapping. Of een spa of hot tub. Zwembaden en zwemvijvers worden ook steeds populairder in de tuin. Allemaal voorbeelden om wellness vorm te geven in de tuin.

tuinvoorbeelden lounge tuin

Beplanting als kers op de taart in de lounge tuin

De planten in een lounge tuin versterken de sfeer die al in het ontwerp wordt nagestreefd. De beplanting in deze tuin kan geheel naar wens van de klant worden ingevuld. De lounge sfeer wordt met name bepaald door het gedeelte waar u met vrienden en familie kunt buitenzitten. Heerlijk kunt genieten.

Een lounge tuin biedt u al het gewenste comfort

Afspraak makenTerug naar stijlenoverzicht