Romantische tuin, heerlijk genieten van buitengelukkig leven

Een romantische tuin heeft altijd een plek om met z’n allen te relaxen. Een plek waar u kunt barbecuen met vrienden en familie. De romantische tuin is de ultieme vorm van buitengelukkig leven.

E-BOOK TUININSPIRATIE

Alles begint met inspiratie. En dat geldt ook voor uw droomtuin. Wij snappen heel goed dat het lastig is om een goed beeld te krijgen van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien. En toch is dat de start van een geweldige reis. Een reis naar de realisatie van uw droomtuin. Wij helpen u daar graag bij. Waarom? Omdat dat ons vak is, onze passie, de reden waar wij ’s ochtends voor opstaan.

Wij hebben daarom een boek gemaakt met diverse tuinvoorbeelden erin. Dit is nog lang niet alles en jaarlijks komen er vele tuinvoorbeelden bij.

Download e-book

Ontspannen wegmijmeren met een wijntje

Een romantische tuin biedt vooral ruimte om te zitten. Een tuin om in weg te kunnen dromen terwijl u de wind zachtjes door de beplanting hoort gaan. In de verte kwetteren de vogeltjes. En misschien hoort u wel het gekabbel van de waterpartij die in uw tuin is geplaatst.

 

tuinvoorbeelden romantische tuin

Leven in een romantische tuin

Het thema dat centraal staat in de romantische tuin is leven. Dit betekent dat er voldoende plek is om te zitten. Een plek om te eten en de barbecue te gebruiken. Want dat is het fijnste dat er is in de tuin. Buiten eten. Tenminste, dat vinden wij als tuinliefhebbers het fijnste om te doen. De tuin gebruiken.

Voor iedereen een plek en voor ieder wat wils.

tuinvoorbeelden romantische tuin

Beplanting die divers is en kleur geeft

De planten in een romantische tuin zijn afwisselend en kleurrijk. Ook biedt de beplanting beschutting aan het terras waardoor u het geborgen gevoel krijgt. Beplanting is in deze tuinen heel belangrijk. Dit wil overigens niet zeggen dat u veel werk met het onderhoud heeft. Het onderhoudsniveau van deze tuinen wordt altijd vooraf met u besproken. Voordat er gestart wordt met het tuinonderwerp.

Groen geraamte

Een romantische tuin kan een groen geraamte hebben. Dat betekent dat een deel van de planten ook in de winter groen blijft. Denk aan groenblijvende hagen zoals de Prunus Lucitanica. Maar ook aan heesters zoals de Photinia ‘red robin’.

Een romantische tuin zorgt het ultieme wegdromen in de buitenlucht

Afspraak makenTerug naar stijlenoverzicht